Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies

Baby K´tan - Om

En “ready-to-wear" bärsjal

Baby K’tan är STORLEKSBASERAD som kläder för att kunna passa perfekt & kan bäras i flertalet ERGONOMISKA POSITIONER från födsel upp till 16,5kg (konsultera en läkare för prematurbarn).
Baby K'tan fördelar VIKTEN JÄMT mellan både axlar och rygg. Baktill sitter en liten loop som binder samman looparna och kan justeras upp och ner för bästa passform. Det följer också med ett matchande band som ger ökad säkerhet för barnet och extra stöd till mamma och pappa. Bandet fungerar även som förvaring för bärsjalen när den inte används.Vad skiljer Original, Breeze & Active åt?

ORIGINAL

active

Baby K'tan ORIGINAL är tillverkad av 100% jersey knit bomull (liknande som till en t-shirt) med en unik "one-way stretch".  Ger dig och din baby en mjuk och mysig bärstund.

BREEZE

breeze

Baby K'tan BREEZE är tillverkad av 100% bomull. Ena sidan på loopen med jersey knit bomull och andra sidan med en unik bomulls-mesh. Denna kombination ökar luftflödet jämfört med Baby K'tan ORIGINAL.

ACTIVE

active

Baby K'tan ACTIVE är tillverkad av 100% polyester hi-tech performance material (liknande som en träningströja). Erbjuder en unik temperaturkontroll, torkar snabbt, håller svett och fukt borta och blockerar över 90% UVA-strålar och UVB-strålar. Perfekt på sommaren.


BEKVÄM OCH ERGONOMISK
Internationella institutet för höftledsdysplasi har erkänt
Baby K´tan som "höftvänlig" när den används korrekt 
www.hipdysplasia.org